Bedrijven en organisaties

kravMaga-bedrijvenProTactics | Krav Maga

Naast Justitie, Politie en Defensie, zijn er nog allerlei andere soorten bedrijven en organisaties die baat kunnen hebben bij het leren van zelfverdedigingstechnieken middels een Krav Maga workshop.

Teams die beroepsmatig met de praktische kant van Krav Maga in aanraking kunnen komen omdat zij bijv. in de beveiligingssector werken. Maar denk bijv. ook aan ontwikkelingswerkers die vaak in risicogebieden moeten werken. Voor hen is het naast persoonlijke zelfverdediging ook handig om te weten wat te doen bij bijv. een carjacking en dergelijke scenario’s.

Workshop

Ervaar wat Krav Maga voor uw bedrijf kan betekenen

Teambuilding

Communicatie verbeteren en onderling vertrouwen opbouwen

Zelfvertrouwen

Voel je zekerder

Beveiliging van objecten en personen

Trainingen en workshops met Krav Maga technieken specifiek toegespitst op medewerkers uit de beveiligingsbranche, zoals evenementenbeveiligers, horecaportiers, persoonsbeveiligers (VIP) en surveillanten.

De inhoud en locatie van de training wordt in overleg vastgesteld. Scenario’s die bijv. aan bod kunnen komen zijn alarmopvolging, meerdere aanvallers, carjacking, active shooter situaties, enz.

Om de training zo realistisch mogelijk te maken kan deze plaatsvinden op uw eigen terrein maar ook op parkeerplaatsen, in horeca-gelegenheden, enz.

Publieke dienstverleners

Ambulancepersoneel, buschauffeurs, brandweer en andere publieke dienstverleners kunnen in een Krav Maga workshop zelfverdedigingstechnieken aanleren voor situaties waar zij in hun functie in terecht kunnen komen. Los van de fysieke oefeningen stijgt met name hierdoor de mentale weerbaarheid.

Hierdoor stijgt het zelfvertrouwen en wordt het gevoel van veiligheid vergroot, wat weer ten goede komt aan de uitoefening van de functie.

Verzorgende beroepen

krav Maga

Minder gevaarlijk, maar zeker niet over te slaan zijn mensen die bijvoorbeeld in verzorgingstehuizen werken met verstandelijk minder bedeelde mensen. Of professionals in de verslavingszorg. In deze omgevingen is de gevaarsetting uiteraard meestal niet levensbedreigend. Toch kunnen medewerkers soms verrast worden door cliënten met onvoorspelbare fysieke confrontaties.

Ook daar heeft het Krav Maga zogenaamde ‘zachte’ technieken voor. Technieken waarmee je je kunt bevrijden uit oncomfortabele situaties, zonder de persoon in kwestie onnodig pijn te doen, laat staan te verwonden.

Zelfverdediging vrouwen

De technieken zijn niet zozeer op kracht gebaseerd, maar meer op agressie, snelheid, en lichaamszwakke plekken. Daardoor is het universeel voor elk type mens, groot, klein, sterk en snel. Dit maakt het systeem Krav Maga voor vrouwen zeer relevant. Er zijn zelfs technieken die een direct antwoord geven op bedreigingen die vooral vrouwen ondervinden.

In deze persoonlijke workshop trainen we de mentale en fysieke weerbaarheid, we vergroten de lichamelijke conditie, kracht en lenigheid en we leren om te gaan met agressie en stress.

Personeels- en teamuitjes

Een Krav Maga workshop is ook een uitstekende manier om door sportieve activiteiten iets aan teambuilding te doen, ongeacht wat de achtergrond van het bedrijf is. Iedereen kan meedoen. U hoeft niet sportief te zijn en u hebt al zeker geen martial arts ervaring nodig.

U leert om deze technieken toe te passen of te ondergaan in groepsverband. Door middel van eenvoudige drills kunt u de samenwerking, de communicatie en het vertrouwen onderling verbeteren.

Tegelijk werkt u aan uw zelfvertrouwen, dat ook goed van pas kan komen in situaties waarin u zich onveilig voelt.

Evenementen organisaties

Een Krav Maga workshop kan uitstekend ingepast als sportieve activiteit in een groter geheel, bijv. in een motivatie evenement voor uw medewerkers. De workshops kunnen overal worden gegeven, dus ook op de evenementenlocatie. In overleg passen we de inhoud van de workshop aan, zodat deze bijv. past bij de centrale boodschap die u wilt overbrengen.

Samen actief bezig zijn versterkt de onderlinge relaties. Er zijn geen voorwaarden om mee te kunnen doen en sportieve ervaring is helemaal niet nodig. Iedereen kan meedoen.

Middelbare scholen

krav Maga

Ook als middelbare school met een activiteiten week kunt u met een Krav Maga workshop prima een leuke en zinvolle invulling geven aan de dag. Hierbij kunnen we bijv. trainen op eenvoudige zelfverdedigingstechnieken die het zelfvertrouwen van het individu vergroten.

Ook is het mogelijk om vaste lessen in het onderwijsprogramma op te nemen. Of om Krav Maga op te nemen in de keuzevakken van de leerlingen van de bovenbouw.

Workshops Krav Maga

Gewoonlijk verzorgen we maatwerk workshops waarbij de opdrachtgever bepaalde wensen voor de inhoud en locatie heeft. De workshops kunnen dan ook door geheel Nederland plaatsvinden, op elke gewenste locatie. In het buitenland is meestal ook wel mogelijk, maar dit gaat in overleg.

Standaard Krav Maga Workshop

Als u geen voorkeur hebt voor een (eigen) locatie en geen bijzondere wensen hebt over de inhoud van de workshop kunt u ook de Standaard Workshop afnemen. De Standaard Workshop is daardoor bijv. heel geschikt voor teamuitjes of als eerste kennismaking met Krav Maga.
Omdat we hier de basisvaardigheden in behandelen is deze minder geschikt voor Justitie, Politie, Defensie, beveiliging en publieke dienstverleners. Ook bij scholen maken we normaliter een programma op maat. Maar indien gewenst kunnen deze ook de Standaard Workshop boeken.

 • Locatie: Naar onze keuze.
 • Afhankelijk van het weer en tijdstip binnen of buiten.
 • Datum en tijdstip: In overleg.
 • Duur: 1,5 uur
 • Aantal deelnemers: Maximaal 20
 • Kosten: € 250,00, exclusief BTW. 50% aanbetaling bij reservering en 50% 14 dagen voorafgaand

Zelfbewust, met een realistisch gevoel van veiligheid!

protactics
 • Black Belt instucteur

  Krav Maga Alliance

 • Mentaal en Fysiek

  voor een optimaal resultaat

 • Training op maat

  Om persoonlijke kracht te ontdekken

 • Individueel of beroepsmatig

  Verbeterde veiligheid 24/7

Neem contact op of schrijf je in voor de Krav Maga groepslessen